Djuri & Debbie 18-8-2018

Bij het sprookjesachtige kasteel Engelenburg in Brummen gaven Djuri en Debbie elkaar het ja-woord. Djuri kwam in een Lamborghini aan bij het kasteel waar hij zijn prachtige bruid Debbie voor het eerst zag in haar bruidsjurk. De ceremonie vond buiten in de kasteeltuin plaats aan het water. Na de fotoshoot kon er genoten worden van een heerlijk diner in de romantische orangerie van het kasteel. Souvenir videoproducties mocht deze prachtige dag vastleggen. Geowings heeft met zijn drone-opnames een extra dimensie van de dag kunnen vastleggen.

Wesley & Lisette 7-6-2019

Op 7 juni zei Lisette, ja tegen haar cowboy Wesley. Op de prachtige locatie De Houtmaat in Hengelo kwam dit bruidspaar in hun eigen sloep aangevaren om elkaar in een romantische setting het ja-woord te geven. Aan de waterkant werd er genoten van een heerlijk diner en natuurlijk werd deze dag afgesloten met een knalfeest. Souvenir Videoproducties heeft deze dag vast mogen leggen.

Hans & Muriël 23-6-2019

9 februari 2007 mocht ik de huwelijksreportage maken van Hans & Muriël. Na 12,5 doen zij hun hun bruiloft nog eens dunnetjes over en mag ik het weer vastleggen! Na het klaarmaken is het tijd voor wat gezinsfoto's waarna zij met hun kinderen en ouders in hun boot stappen onderweg naar de locatie. Alle gasten wachten ze op bij cafe 't Hemeltje in Ulft. Met diverse artiesten werd het een waar knalfeest. Geweldig op deze zomerse dag!

Frank & Lindsay 29-05-2019

Een stralende dag een een stralend bruidspaar. Het geluk straalde van dit bruidspaar af. Er was veel gelachen en af en toe een traan gelaten. Souvenir Videoproducties heeft met veel plezier deze dag vast mogen leggen.

Max en Manon 6-7-18

weddingclip 6-7-18 from Souvenir Video Producties on Vimeo.

Vrijdag 6-7-2018 begon stralend en eindigde spetterend bij de bruiloft van Max & Manon. Na een super fotoshoot bij vliegveld Twente gaven zij elkaar het ja-woord bij Boenders in Hengelo in een romantische buitensetting. Savond's werd het knalfeest vervolgt binnen en afgesloten met een schitterende vuurwerkshow