Djuri & Debbie 18-8-2018

weddingclip 18-8-2018 from Souvenir Video Producties on Vimeo.

Bij het sprookjesachtige kasteel Engelenburg in Brummen gaven Djuri en Debbie elkaar het ja-woord. Djuri kwam in een Lamborghini aan bij het kasteel waar hij zijn prachtige bruid Debbie voor het eerst zag in haar bruidsjurk. De ceremonie vond buiten in de kasteeltuin plaats aan het water. Na de fotoshoot kon er genoten worden van een heerlijk diner in de romantische orangerie van het kasteel. Souvenir videoproducties mocht deze prachtige dag vastleggen en Geowings heeft met zijn drone opnames een extra dimensie van de dag kunnen vastleggen.

Stefan & Lieneke 1-6-2018

1-6-2018 same-day from Souvenir Video Producties on Vimeo.

Stefan en Lieneke gaven elkaar het ja-woord op 1-6-2018. Een ontspannen fotoshoot in Boekelo waarna de ceremonie en het feest in net zo ontspannen sfeer verder ging bij Parklocatie de Jaargetijden. En wat is er leuker dan s'avonds je gasten al een kleine indruk van de dag te kunnen geven door een same-day edit! Souvenir videoproducties heeft deze dag mogen vastleggen en met veel plezier deze same-day edit gemaakt.

Frank & Sylvia 25-5-2018

Teaser Frank & Sylvia 25-5-2018 from Souvenir Video Producties on Vimeo.

Een bijzondere dag voor Frank en Sylvia die de hele dag feest hadden in de Broeierd in Enschede. Eten, drinken, spelletjes en hoop gezelligheid, met als klap op de vuurpijl werd het huwelijk gesloten door niemand minder dan Dirk Zeelenberg die er een ontspannen en vrolijke ceremonie van maakte. Een waar feest om hier als videograaf bij aanwezig te mogen zijn. Hier een kleine teaser van deze geweldig mooie dag!

Max en Manon 6-7-18

weddingclip 6-7-18 from Souvenir Video Producties on Vimeo.

Vrijdag 6-7-2018 begon stralend en eindigde spetterend bij de bruiloft van Max & Manon. Na een super fotoshoot bij vliegveld Twente gaven zij elkaar het ja-woord bij Boenders in Hengelo in een romantische buitensetting. Savond's werd het knalfeest vervolgt binnen en afgesloten met een schitterende vuurwerkshow